Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Erfgoedloketfair

3 juni @ 14:00 - 19:30

Op 3 juni zal het Erfgoedloket weer een fair organiseren!
Na het grote succes van de Erfgoedloketfair in het Openlucht Museum Warffum, over erfgoed & ambacht, hebben we besloten jaarlijks een dergelijke themagerichte fair te organiseren.

Helaas kon de fair afgelopen najaar door de Covid-19 maatregelen niet doorgaan…… dus gaan we het nu digitaal organiseren!

Op 3 juni wordt een heus online evenemententerrein ingericht! Met een beursvloer en diverse ruimtes om kennissessies te organiseren.

Thema dit jaar is ‘duurzaam instandhouden’. Met andere woorden: alles op het gebied van instandhouding en verduurzaming!

We willen u vragen de middag en begin van de avond te reserveren, net als voorgaande jaren.

We zullen ervoor zorgen dat u een ‘digitaal’ tafeltje krijgt en gewoon (1-op-1) gesprekken kunt voeren met bezoekers van de fair, zoals op onze live bijeenkomsten ook het geval is.

En: wilt u een kennissessie invullen? Een pitch? Iets presenteren? Een filmpje tonen? Een webinar vullen? De techniek staat voor alles! Deel vooral uw ideeën met ons!

Hoe de Erfgoedloketfair er precies uit komt te zien, wat we van u verwachten en wat u nodig heeft om dit te kunnen doen, hoort u nog van ons.

We zullen een groep studenten van Saxion Hogeschool inzetten (hospitality management) om de fair met ons te organiseren.

Het kan dan ook zijn dat een volgende mail door een van hen wordt verzonden.

Alvast bedankt! En we hopen u 3 juni online te treffen!

-> meer informatie volgt!

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
14:00 - 19:30