Groningen draagt een steentje bij –

Groningen draagt een steentje bij

Onderdeel van de tentoonstelling ‘Hella en Freek de Jonge: Het Volle Leven’

De actie ‘Groningen draagt een steentje bij’ is onderdeel van de tentoonstelling Hella en Freek de Jonge: Het Volle Leven

Kunstwerk
Hella en Freek de Jonge maken zich sterk voor aardbevingsgedupeerden. Met brokstukken en andere ‘aardbevingssouvenirs’ uit het aardbevingsgebied willen zij een kunstwerk maken, dat deel gaat uitmaken van het kunstwerk “Groningen draagt een steentje bij” in de expositie Hella en Freek de Jonge: Het Volle Leven in het Groninger Museum.

Ervaringsverhalen
Hella en Freek zijn benieuwd naar jouw aardbevingsverhaal. Je kunt het naar hen opsturen via onderstaand webformulier of zet je ervaringsverhaal op papier (maximaal 1 A4) en lever het in bij de informatiebalie in de entreehal van het Groninger Museum.

Meedoen
Groningers kunnen tussen 1 en 12 september 2018 hun aardbevingsrelikwieën inleveren bij de informatiebalie van het Groninger Museum. Het voorwerp kan uiteraard van alles zijn: brokstukken uit muren of voorwerpen met betekenis die beschadigd zijn door de aardbeving.
Let op: om alles goed te kunnen organiseren, moet je je houden aan een aantal voorwaarden. Lees daarom de spelregels van deze actie goed door voordat je naar het museum komt!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email