Het Gasberaad komt naar u toe deze zomer!

Dorpsbelangen Ulrum, Dorpsbelangen Leens en het Groninger Gasberaad nodigen alle inwoners van beide dorpen Ulrum, Leens en de nabije omgeving uit voor de dorpenronde in Ulrum.

Het Groninger Gasberaad organiseert deze bijeenkomsten omdat zij graag in gesprek gaat met bewoners, in hun eigen dorp. Over uit éénlopende onderwerpen die er voor hen toe doen, gerelateerd aan de gaswinning. De dorpenronden zijn daarmee zowel informatieve als interactieve bijeenkomsten, veelal op verzoek van dorpsbelangen. Samen met dorpsbelangen wordt het programma voor de avond ingevuld, afgestemd op de informatiebehoefte en vragen uit dat dorp. Afhankelijk van het programma komen verschillende betrokken partijen informatie verstrekken. Tot en met vorig jaar werden de dorpenronden georganiseerd door Groninger Dorpen.

Deze avond

In Ulrum wordt u kort geïnformeerd over het doen en laten van het Gasberaad en praten vertegenwoordigers van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG), NAM, CVW u bij. Ook de Veiligheidsregio is aanwezig. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld de stand van zaken van het meerjarenplan van de NCG, de contouren, de verschillende regelingen en schadeafhandeling.

Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid voor het stellen van uw vragen en het delen van uw zorgen en ideeën. Ook is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan over uw eigen schadeafhandeling. Medewerkers van Stut-en-Steun, voor onafhankelijke hulp bij mijnbouwschade, zullen ook aanwezig zijn.
Dorpenronde Ulrum en Leens

Woensdagavond 22 juni

Inloop: 19:30 uur. Start programma 20:00 uur

Locatie: Goede Herderkerk, Schapenweg 4, ULRUM

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze site. Bij het aanmelden krijgt u de mogelijkheid om alvast uw vragen aan ons te laten weten.

Ook zo’n avond in uw dorp?

Mocht u ook behoefte hebben aan een dergelijke avond in uw dorp dan kunt u zich, samen met uw Dorpsbelangen, bij ons aanmelden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email