Informatieve avond over juridische aspecten rond gaswinning en schade 

In het voorjaar organiseerde het Gasberaad samen met de juridische faculteit van de RUG voor de vierde keer een avond over de juridische aspecten rond de aardgaswinning. Dit was net als de eerste drie keren een druk bezochte bijeenkomst. We zijn nu bijna een half jaar verder en er zijn nog steeds veel juridische aspecten in het gaswinnings- en schadedossier onduidelijk. De NAM is uit het proces, of toch niet? Het schadeprotocol lijkt maar niet op te schieten en de versterkingsoperatie gaat moeizaam. Het Gasberaad organiseert daarom samen Herman Bröring, hoogleraar Bestuursrecht van de Rijksuniversiteit Groningen, een volgende informatieve bijeenkomst over de juridische aspecten in het gaswinnings- en schadedossier.

U bent van harte welkom op:

Maandagavond 9 oktober a.s.
20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
ASWA in Appingedam (Burgemeester Klauckelaan 16)

Uw vraag

Basis voor deze avond zijn uw vragen. U bent dan ook van harte uitgenodigd om de juridische vragen die u heeft over bijvoorbeeld het schadeprotocol, causaliteit, de versterkingsoperatie, de vouchers of de uitspraken van rechters en arbiters, bij voorkeur vóor donderdag a.s., te sturen naar welkom@gasberaad.nl.

Aanmelden

Komt u naar de juridische avond? We vinden het fijn als u ons dat laten weten. Dat kan door een mail te sturen naar welkom@gasberaad.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email