Krant Moi over aardbevingservaringen in Ten Boer

Deze week verspreidde de Gemeente Ten Boer huis-aan-huis haar eerste versterkingskrant: Moi.Vier pagina’s met veel informatie en dichtbij de bewoners. De gemeente geeft o.a. overzichtelijke uitleg wat wanneer waar gebeurt of al gebeurd is qua inspecties en maatregelen, en andere belangrijke momenten. Het interview met twee bewoners van de Fazanthof geeft een interessant inkijkje in de wisselwerking tussen instanties en bewoners, een proces waar veel van geleerd moet worden én een motivatie voor bewoners het er niet bij te laten zitten wanneer je denkt dat het anders zit.

De gemeente Ten Boer roept haar inwoners op om hun verhaal te delen. Dit kan door een e-mail te sturen naar: versterkingskrant@tenboer.nl.

De versterkingskrant is ook verstuurd aan andere gemeenten in het gebied, ter informatie en inspiratie. Hier voor een ieder te lezen, de link naar de krant staat onderaan.

Nieuwsupdate gemeente Loppersum
Ook de gemeente Loppersum informeert haar bewoners over het gaswinningsdossier via de Nieuwsupdate ‘Natuurlijk versterkt Loppersum’.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email