Loket waardevermeerderingsregeling weer open

Vanaf 3 april kunnen woningeigenaren zich weer aanmelden voor de waardevermeerderingsregeling. Met deze regeling kunt u een aanvraag van maximaal 4.000 Euro doen voor energiebesparende maatregelen aan uw huis. Hiervoor moet u wel voor minimaal 1.000 Euro door het CVW erkende (a en b) aardbevingsschade hebben. Een uitspraak van de Arbiter Bodembeweging of een rechter is ook geldig. De regeling geldt voor schadegevallen vanaf 1 januari 2016. Er is 40 miljoen Euro beschikbaar voor deze regeling.

Eerder een aanvraag gedaan?
Heeft u al subsidie ontvangen uit de vorige regeling, dan kunt u niet opnieuw een aanvraag doen. Mocht u eerder een aanvraag ingediend hebben, die is afgewezen omdat u uw schaderapport niet op tijd kon aanleveren, vergeet dan niet om de aanvraag opnieuw in te dienen!  De nieuwe regeling geldt niet bij de aankoop van een woning of bij versterking, zoals bij de oude regeling wel het geval was.

Uitvoering
De regeling wordt uitgevoerd door het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). U kunt uw aanvraag via de website van het SNN indienen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email